ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

ΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΗ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΦΟΡΕΜΕΝΟ ΑΛΛΙΩΣ

Έπειτα από τον επιτυχημένο κύκλο των παραστάσεων Πρώτη παράσταση και Πρώτη Παράσταση ΙΙ, ο Γιάννης Σουλάκης επιστρέφει , με νέους ήχους. Τραγουδώντας, ακολουθεί  μια μουσική διαδρομή, η οποία ταξιδεύει από τα διαχρονικά τραγούδια του...

ΘΕΑΤΡΟ

«BAM - BAM!» ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Ένα συντηρητικό παντρεμένο ζευγάρι, καθώς ετοιμάζεται για τη βραδινή έξοδο στον ετήσιο χορό των εκδοτών παιδικών βιβλίων, βρίσκεται κατά λάθος μπλεγμένο σε ένα τρελό παιχνίδι απιστίας. 

EVENT

ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΤΕΙΟΙ

Παρουσιάζει, συντονίζει και κάνει τους νέους κωμικούς να αισθανθούν αυτοπεποίθηση με τα μέτρια αστεία του ο Ηλίας Φουντούλης!

ΘΕΑΤΡΟ

"Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"

"Η Ζωγραφιά του Θεού" του Ιάκωβου Μυλωνά, το βραβευμένο έργο από την Unesco Πειραιώς και Νήσων, επανέρχεται στο καλοκαιρινό  "Χυτήριο"

ΘΕΑΤΡΟ

"ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ"

Η “Ζωή Μετά”, ο “Ισοβίτης”, οι “Χαμηλές Πτήσεις”, ο “Καστράτο”, το “Μαλλί με Μαλλί” πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική παράσταση “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”, που  θα φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου.

ΘΕΑΤΡΟ

«SHIRLEY VALENTINE»

 Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία του Willy Russell,  «Σίρλεϋ Βαλεντάιν». Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα... Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ